facebook - avto matko - avtodeli

Rain X dežni odbijalec

Rain X dežni odbijalec

Rain X dežni odbijalec Prestone 11112
Cena z DDV:
8,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

OPIS: SREDSTVO ZA ODBOJ KAPLJIC

UPORABA: Z odbojem dežnih kapljic, sodre in snega RainX Rain Repellent izboljša vidljivost med vožnjo.

 

VIDLJIVOST = VARNOST
RainX Rain Repellent z nevidno hidrofobno zaščitno oblogo, ki odbija dežne kapljice, sodro in sneg, izboljšuje vidljivost in varnost v mokrem vremenu. Super tanka obloga s pomočjo aerodinamičnega zraka, ki se ustvarja med vožnjo, odbija dežne kapljice. Ta obloga omogoča tudi enostavno odstranjevanje ledu, soli, umazanije ter insektov z vetrobranskega in zadnjega stekla ter stranskih stekel in žarometov. Ne uporabljajte izdelka na plastiki in barvanih površinah. Po potrebi vedno uporabljajte tudi brisalce vetrobranskega stekla.

 

PREDNOST ENE SEKUNDE
Hidrofobna zaščitna obloga pripomore k zagotavljanju boljše vidljivosti in omogoča boljše zaznavanje okolice eno sekundo prej tudi v deževnih voznih razmerah. Študije so dokazale, da ta zaščita zagotavlja boljšo ostrino vida in tako podaljša reakcijski čas voznika. Pri hitrosti 100 km/h, ena sekunda reakcijskega časa pomeni približno 30 m zavorne razdalje.

 

PAKIRANJE: 200 ml

                                                                                                    

 

 

 

 

Avto Marko, servis vozil, trgovina z avtodeli, Ruška cesta 63 2000 Maribor T: 02/480-3200, F: 02/480-3207 E: info@avtomarko.si