facebook - avto matko - avtodeli

 

Podjetje Avto Marko je bilo ustanovljeno leta 1992 s poslovalnico v Celju (avtotrgovina z rezervnimi deli oziroma avtodeli in dodatno opremo). Leta 2003 pa je pričela z delom tudi poslovalnica v Mariboru. Tukaj stranki nudimo kompletno uslugo za vozilo:

 

¤ Avto trgovina z rezervnimi deli za vsa vozila
¤ Uradni servis za vsa vozila
¤ Vulkanizerstvo
¤ Optika
¤ Nadomestno vozilo
¤ Ročna avtopralnica
¤ Kava bar s teraso
¤ Obnova žarometov s poliranjem

 

 V okviru naših storitev vam pomagamo tudi pri urejanju zadev – plačilu odškodnine po prometnih nesrečah za poškodbe na vozilu ali telesnih poškodbah udeležencev, zoper povzročitelja prometne nesreče ali zavarovalnico, sami ali s pomočjo pravnega strokovnjaka oz. Odvetniške pisarne Kutnjak iz Maribora (info@odvetnik-kutnjak.si).

 

V začetku leta 2013 smo vzpostavili tudi spletno trgovino z avtodeli - rezervnimi deli, gumami in dodatno opremo kjer vam po ugodnih cenah ponujamo kvalitetne izdelke za vsa motorna vozila. Spletna trgovina Avto Marko se stalno dopolnjuje z novimi avtodeli (rezervnimi ali nadomestnimi deli) in dodatno opremo. V kolikor se zgodi, da ne najdete izdelka za vaš avtomobil nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo poiskali in dobavili ustrezen artikel po konkurenčni ceni.

 


 

 

Avto Marko servis pri menjavi izrabljenega motornega olja poskrbi tudi za naše okolje!!!

 

Pri menjavi izrabljenega motornega olja preostalo izrabljeno olje in stari oljni, zamaščeni zračni in filtri goriva postanejo nevarni in strupeni odpadki. Servis menjave izrabljenega motornega olja Avto Marko je odgovoren ne le za boljšo zmogljivost in delovanje vašega motorja, ampak tudi za to, da so odpadki ustrezno ekološko odstranjeni.

                                                                                                    

 

 

 

 

Avto Marko, servis vozil, trgovina z avtodeli, Ruška cesta 63 2000 Maribor T: 02/480-3200, F: 02/480-3207 E: info@avtomarko.si